A day in the life

viljastreet streetshoesjump

Jeg og Vilja tok turen ned til byen i dag, for å få med oss moteshowet som Styling & Make Up-linja ved skolen var med på å ordne. Og siden streetphoto-oppgaven var den jeg fikk til dårligst i løpet av uka, så tok jeg med meg kameraet og knipset litt random rundt omkring. Jeg er fremdeles ikke særlig god, men hey! Øvelse gjør mester. Så da øver jeg, da. Gøy er det i alle fall, selv om noen ser veldig rart på meg der jeg går med kameraet ved hofta og knipser. Fnis. Dette er i alle fall bilder fra dagen, og jeg og Vilja har hatt en superfin dag! Nå: Norske Talenter og FunLight-gele. Nomnomnom.

Del

3 Kommentarer

 1. august 30, 2015 / 17:57

  Så dere på avstand foran Scenen =)

  • august 30, 2015 / 18:26

   Åh! Skulle kommet bort og sagt hei! :D

   • september 1, 2015 / 22:23

    Det var desverre et stykke unna og en del folk i veien. Tror dere var på vei til å gå også

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.