Camping, dag 1

Da er vi på tur! I dag kjørte vi til Elstad Camping (som ligger i Ringebu kommune, om jeg ikke tar heeeelt feil). I morgen går turen videre til Larvik og danskebåten over til Hirtshals. (Ja, jeg tok feil, det var ikke Kiel-ferga, men whatever…) Det er kos å være på tur! Hugs.

Travelling

Jeg har vært håpløs på å blogge i det siste, og det er egentlig litt synd (antagelig mest for meg selv). Men, i dag reiser jeg og Vilja på bobilferie sammen med mamma og mannen hennes, og da blir det nok litt mer fotografering og blogging i alle fall to uker fremover! Vi skal på langtur, nemlig. Vi skal blant annet til Italia og Kroatia! Ti dager med sydenferie etter fire dager med kjøring blir absolutt ikke feil, selv om jeg ikke tror kjøreturen blir så veldig kjip heller. Altså, det er jo bobil, og det er Kiel-ferge! (Tror jeg…) Dessuten er det veldig lenge siden jeg og Vilja har hatt en ordentlig ferie sammen, så det blir skikkelig kos. Gleder meg til å dele bilder fra turen! Hugs.

Sunshine

Meg og søss for noen uker siden. I sola. Jeg har det skikkelig bra for tiden, og derfor skvatt jeg vel kanskje litt ekstra da jeg så trynet mitt på KK sine nettsider i dag. (Link) Intervjuet ble gjort for flere måneder siden, så jeg hadde nesten glemt det bort litt. Det ble litt sånn… «Oi, var jeg  ærlig? Fortalte jeg virkelig alt det der?» Haha. Men det er helt greit, da. Det er jo sånn det var. Ærlig, i det minste, og dessuten er det jo ikke sånn nå lenger. Jeg er ikke ond. Jeg er ikke helt håpløs. Jeg tror jeg har begynt å klare å skille mer mellom hva jeg er og hva jeg ikke er. Hva som er personlighet, hva som er meg, og hva som er resultat av uheldige hendelser. Jeg tenker ikke lenger at jeg er lost case, og jeg tenker heller ikke at alt det kjipe som har skjedd i løpet av livet bare er min feil. Jeg har begynt å tenke litt mer positive ting om meg selv, og derfor var det litt… Vel, rart å lese intervjuet i dag. Kanskje har ikke tjueårene mine bare forsvunnet i drit allikevel. Kanskje har jeg både vokst og forandret meg til det bedre, selv om jeg ikke har klart å se det selv før nå i det siste. Og selv om de fleste av oss aller helst vil vise oss fra vår beste side, så er jeg komfortabel med å være såpass ærlig også om sånne kjipe ting. Jeg vet at jeg har mye bra å by på. Derfor er ikke de kjipe sannhetene så veldig truende. Vel. Nok prat. Nå: Film. Hugs!

Treningsmotivasjon

Det er litt lite klær på noen av disse bildene, kanskje, men jeg har laget en motivasjonscollage til meg selv. Jeg var en god del mer fit i 2014 enn jeg er nå, men nå har jeg endelig fått tilbake treningslysten! Nå GLEDER jeg meg til treningsøktene igjen, og det er megadigg! På tide å bli litt sunn og sprek igjen! Nå skal jeg komme meg på trening, mens motivasjonen fremdeles er på topp. Hugs!

Mer Vilja

Litt fler bilder av Vilja, bare. Fordi hun er super.

Lekeplass

Endelig Vilja-helg! Her er noen bilder fra da vi var på lekeplassen i går. Superjenta mi! Nå har klokka blitt kvart over ni, og vi er straks klare for å gå ut i fineværet. Akkurat hva vi skal finne på idag vet vi ikke helt enda, for vi gjorde liksom det meste i går, haha. Vi var på RedBull-løp i Granåsen, vi dro ned til byen og så på folk og liv der (det var konsert på torget og greier), vi var på Vitensenteret og vi lekte ute i et par timer. Jeg slukna klokka ti i går – jeg var dritsliten, haha! Men vi finner vel på noe i dag også. Hugs!

High on energy

Bare noen bilder jeg syns var fine, haha. Jeg har definitivt fått tilbake energien, så i kveld har jeg hatt lyst til å se tv, trene, høre musikk, skrive, ta bilder, trene mer. Men jeg har liksom lyst til å gjøre alt på én gang! Så da ser jeg først film i fem minutter, slår på pause, hører musikk i fem nye minutter, legger meg ned på gulvet og tar situps i de neste fem, og så videre, og så videre. Jeg får liksom ikke gjort noen av delene særlig grundig, så det er antagelig ikke særlig produktivt… Haha! Nå skal jeg slutte med det, og heller legge meg ned på gulvet og se i taket mens jeg hører noen rolige, fine låter, før jeg stikker til sengs. (Å ligge på gulvet anbefales veldig forresten! Det er sykt terapeutisk, believe it or not.) Det kommer jo en dag i morgen og, og om energinivået er likt som i dag, så kommer jeg ikke til å sitte rolig særlig mye… Treningslysten er heldigvis tilbake og! Nå skal jeg bli fit (igjen)… Vel, god natt! Hugs.