Vilja

Verdens vakreste.

Blinkskudd

Dette bildet poster jeg kun for at puppene mine ser svære ut. Neida, haha. Men vi kan vel være enige om at det er et blinkskudd av meg! Never felt sexier. Jeg har begynt å glede meg stort til poker-NM i Dublin som nå nærmer seg med stormskritt! Det er under to uker til vi reiser, tenk det! Men før det blir det jo flytting. Så det er mye som skjer fremover. Først flytting, så tar jeg, Vilja og Bosse turen til Frøya (hvor han skal være mens jeg og Vegard er i Dublin), og så er det poker-NM i litt over en uke! Iiiih! Årets gøyeste uke, uten tvil.

Tips til alle oss med brede føtter

Det er ikke alle som er født med slanke, smale føtter. Jeg er en av de med bred og høy rist, bred fot og … ja, jeg har ikke akkurat små og søte føtter, da. Jeg bruker størrelse 39/40, og selv om mange sko passer i lengden, så er det ofte sånn at jeg har for bred fot for dem. Det er jo litt kjedelig å kun gå i sneakers hele tiden, men det har liksom alltid vært det letteste. De passer i alle fall! Men, nå har jeg et annet tips til dere som er i mine sko, for å bruke en passende metafor. Om du søker på «wide fit» på Asos (eller trykker her), så får du mange fine, kule og elegante sko i en litt bredere fasong! Yay! Jeg kjøpte disse, og syns de er knallkule. Litt spissere mot tærne enn jeg kanskje liker og er vant til, men jeg er sikker på at de blir dritkule med rett antrekk! Jeg har lyst til å gå amok og kjøpe masse sko, og det har jeg egentlig aldri hatt før – for det har vært så begrenset hva jeg har orka å ta sjansen på av type sko tidligere. Vær så god! Hugs.

Hello

Ny skjorte fra B.Young Frøya. Den har fine perler på kragen og ermene! Kjempefin! Jeg er, som dere ser, nydusja (etter trening, skrytskryt), og nå sitter jeg i grunn egentlig bare og venter på Vegard, så vi kan spise middag. Jeg er sjukt sulten! Trening gjør vel det med en. Jeg har vært litt lat på trening den siste uka, men det går ikke en dag uten at jeg henger i door-gymmen her hjemme og øver på pullups. Målet er jo å klare en helt selv, uten hjelp av strikk, men jeg er ikke helt der enda altså. Jeg skjønner det ikke, jeg er ganske sterk og greit godt trent, og det har jeg jo også vært før, men jeg har aldri klart en pullup! Jeg er kanskje litt for tung i ræva eller noe da? Haha, jeg har jo ganske tung beinbygning og … ja, jeg er jo ikke hverken petite eller smal i kroppsfasongen, så det tar vel kanskje litt ekstra tid før jeg klarer min første pullup enn for andre? Oh well. Jeg gir ikke opp! Jeg skal klare det! En vakker dag! God tirsdag, alle.

Skjorte fra Kaffe, du får kjøpt den her på B.Young Frøya

Vi skal flytte!

Ja, vi har endelig fått ny leilighet, så nå blir det snart flytting! Om to uker flytter vi inn, og jeg tror altså det blir fint der! Gleder meg til å vise bilder. I forbindelse med flytting, har vi også kjøpt ny sofa. Den sofaen vi har nå er så stygg og fæl, så det er virkelig på tide at den byttes ut! Jeg har lett og lett og lett etter noe jeg liker, og da jeg fant denne på Bohus på salg, så sa jeg til Vegard at vi bare måtte slå til. And so we did! Se, så kul den er da! Jeg elsker fargen, og jeg gleder meg virkelig til å ha det gøy med interiør og greier når vi flytter inn. Jeg syns interiør er dritgøy, men har aldri egentlig hatt mulighet til å få det slik jeg syns er fint, og derfor har jeg ikke orket å prøve en gang. Men nå, nå skal det virkelig bli skikkelig fint hjemme hos oss! Flytting er stress, men det skal bli godt å få litt større plass enn vi har nå, altså. Vilja får eget rom og, noe jeg tror hun syns var heeeeelt greit.

Foto: Bohus

Apropos flytting; jeg vurderer å flytte bloggen over til blogg.no! Jeg har fått fiksa det, men så var det en god del jeg må rette opp utseendemessig og designmessig før jeg flytter ordentlig over, men … jeg tror det kanskje er litt enklere å få lesere om man er på en plattform og ikke kun blogger på eget domene. Så, vi får se! Om jeg får det til som jeg vil ha det, og om jeg syns det er verdt å flytte over for. Hva syns dere? Hugs!

Casual thursday

Skipperlue og bluse (på salg!) fra H&M, jeans og sneakers fra Nelly, kåpe fra Bik Bok stjælt fra søss

Bad hairday = skipperlue. Easy fix! Vi skal straks dra på visning. Vi er på utkikk etter et nytt sted å bo, vi ønsker noe litt større enn der vi leier nå. Så da blir det litt visninger her og der! Det er ikke bare-bare å finne seg et nytt sted å bo. Først skal man like det godt nok, og så skal man få det og! Det er jo ikke som at det kun er vi som er på utkikk etter en treroms til leie i Trondheim, akkurat. Vi finner vel noe til slutt! Fingers crossed. (Om du vet av noen som vet av noe, så er det bare å rope ut altså!)

The classic camel coat

Vinterjakka mi, som forøvrig er skikkelig stygg, har gått i oppløsning, og en stund nå har jeg vært på utkikk etter en kåpe i fargen camel, men jeg har ikke vært i nærheten av å finne en slik som jeg har sett for meg. Ikke før jeg falt innom The Curated og fant denne! Den ser akkurat ut som jeg så for meg, så jeg håper den er like fin i virkeligheten! Den koster jo litt, men en slik kåpe har man jo i mange år. Investering, eller hva? Jeg krysser i alle fall fingrene for at den er fin og at den passer!

Tuesday

God kveld! Jeg har nettopp kommet inn etter en tur ute med Bosse i iskald vind, og nå sitter jeg under pleddet og hører på Odd Børretzen, av alle ting. Jeg har alltid likt ham, stemmen hans er så … god. Jeg er litt trøtt for tiden, så i dag droppa jeg (dessverre) treninga, og nå har jeg skikkelig dårlig samvittighet. Haha! Men jeg har lovet meg selv å ta ei skikkelig bra beinøkt når jeg våkner i morra, og det hjelper litt på samvittigheten. Nå skal jeg spille litt poker, drikke kakao og finne et eller annet hjernedødt på tv. Det er rart hvor digg det er å se på latterlig dårlig tv, haha. I det siste har jeg sett det meste av Første date og Gift ved første blikk, og jeg har dessuten sett 13 hele sesonger av Greys Anatomy – om igjen! Om du har noen tips til hva jeg kan se next, give me a shout! Hugs.

Menneskets beste venn

Bosse er egentlig en så utrolig fotogen hund, men det er ikke alltid han er like poserings-villig … Som på tur i dag, da jeg prøvde å knipse noen bilder av ham. Han er heldigvis verdens beste bamse! Seriøst, jeg er så glad i ham. Jeg kjøpte jo en golden retriever da jeg var femten-seksten, og hun hadde jeg i seks år før hun døde veldig plutselig av hjertestans. Hun var virkelig min beste venn, og jeg var så utrolig glad i henne! Jeg trodde ikke jeg skulle bli like glad i en hund igjen, men jeg tok feil. Bosse er fantastisk! Han er helt herlig, og jeg er glad for at han ble vår! Det var jo egentlig ganske tilfeldig, vi hadde jo ikke tenkt å skaffe oss hund akkurat da. Heldigvis ble det sånn, og han har blitt en så god venn! Hver gang jeg er trist, så merker han det, og kommer løpende bort til meg og sleiker meg på kinnet, haha. Det er så søtt! Hunder, ass. Det er ikke rart de kalles menneskets beste venn. ♥

Bursdagslørdag

Jakke, skjørt, genser og skipperlue fra HM, sko fra Johnny Bull, veske kjøpt på Tise.

I dag feira vi bursdagen til Linda, forloveden til tvillingbror, og her er det jeg hadde på meg i kveld. Vi var en gjeng som feiret med middag på Cowsea, deretter bowling. Så i kveld var jeg faktisk ikke kun hjemme under pleddet i sofaen, slik jeg er omtrent alle kvelder i uka, haha! Jeg hadde det kjempehyggelig, men jammen var det godt å komme hjem til sofaen i rett tid og. Jeg drikker nesten aldri lenger, og det frister ikke heller. Så i dag ble det én øl til maten, og det var det. Det er jo mulig å kose seg og være sosial uten alkohol – men jeg kjenner jeg blir raskere sliten av å være edru. Alkohol gir vel litt energi der og da, men så tapper det kroppen i ettertid. Men, jeg hadde det altså superkoselig, og det var selvfølgelig også gøy å knuse de andre i bowling to runder på rad! Jeg er verdens dårligste taper, og antagelig også verdens verste vinner, så to seire av to mulige ødela ikke akkurat humøret. Sånn er det! Kan jo ikke like å tape, vel? Nei, nå skal jeg finne noe å se på tvn, eller kanskje jeg skal finne frem ei bok og lese litt. Rolig lørdagskveld blir det i alle fall resten av kvelden, til Vegard kommer hjem og varmer meg. God lørdag, alle!