Bursdagslørdag

Jakke, skjørt, genser og skipperlue fra HM, sko fra Johnny Bull, veske kjøpt på Tise.

I dag feira vi bursdagen til Linda, forloveden til tvillingbror, og her er det jeg hadde på meg i kveld. Vi var en gjeng som feiret med middag på Cowsea, deretter bowling. Så i kveld var jeg faktisk ikke kun hjemme under pleddet i sofaen, slik jeg er omtrent alle kvelder i uka, haha! Jeg hadde det kjempehyggelig, men jammen var det godt å komme hjem til sofaen i rett tid og. Jeg drikker nesten aldri lenger, og det frister ikke heller. Så i dag ble det én øl til maten, og det var det. Det er jo mulig å kose seg og være sosial uten alkohol – men jeg kjenner jeg blir raskere sliten av å være edru. Alkohol gir vel litt energi der og da, men så tapper det kroppen i ettertid. Men, jeg hadde det altså superkoselig, og det var selvfølgelig også gøy å knuse de andre i bowling to runder på rad! Jeg er verdens dårligste taper, og antagelig også verdens verste vinner, så to seire av to mulige ødela ikke akkurat humøret. Sånn er det! Kan jo ikke like å tape, vel? Nei, nå skal jeg finne noe å se på tvn, eller kanskje jeg skal finne frem ei bok og lese litt. Rolig lørdagskveld blir det i alle fall resten av kvelden, til Vegard kommer hjem og varmer meg. God lørdag, alle!

Del

3 Kommentarer

 1. mars 10, 2019 / 00:05

  For et elegant og utrolig stilig antrekk. Elsket fargen på genseren! Alt sto i stil her, du er jo så fin Drea! Hehe, jeg kjenner meg igjen. Øl og alkohol generelt frister ikke meg lenger heller, føler meg gammel når jeg sier det :P
  Så herlig at du hadde en fin kveld <3

  • Drea
   Forfatter
   mars 10, 2019 / 01:54

   Tusen, tusen takk! :D

 2. Rikkehems
  mars 19, 2020 / 13:30

  Kult antrekk! Interessant å se hvordan genservalget kledde et sånt skjørt. Jeg har lenge tenkt å kombinere min straks hjemmestrikkede genser med skinnbukse. Vi er ikke så ulike i passformen. Har du prøvd lignende bukser? Tror noe sånt hadde passet fint :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.