Vårfølelse på Solsiden

Det er så fint vårvær i Trondheim nå! Men jeg har hørt det snur i løpet av neste uke, så i går tok jeg og Tonje turen til Søstrene Karlsen for å nyte både en lunsj og sola. Jeg driver forresten og vurderer å flytte bloggen over til blogg.no, men jeg klarer visst ikke helt å bestemme meg. Noen meninger? Bloggen blir ikke seende ut slik jeg vil der, bildene blir for små og headeren blir for stor, men det er kanskje litt bedre og lettere å være en del av et «bloggsamfunn» med tanke på besøkstall og sånne ting. Næh, bleh, jeg aner ikke. Vi får se. Den er i alle fall oppe på www.dreakarlsen.blogg.no. Ta gjerne en titt, og kom veldig gjerne med en mening om jeg bør flytte over eller ei. Takk!

Norgesmesterskapet i poker

I morgen reiser vi hjem fra Dublin, etter ei uke med norgesmesterskapet i poker. Det skal bli utrolig godt å komme hjem igjen, til Bosse og Vilja-helg! Det har vært en fin og hyggelig uke, men pokerresultatene har vært ikke-eksisterende for min del. Det har vært det kjedeligste og mest traurige NM-et pokermessig for min del! Det har ikke en gang vært gøy å spille, og det sier mye. Haha! Huff. Jaja, next year, ikke sant? Det kan vel ikke gå verre enn i år uansett!

Det som derimot var kjempegøy, var at tidligere roomie Magrete ble norgesmester i ladies! Masse gratulerer til henne! Jeg fikk også raile Vegard som fikk to gode resultater. Han gjorde dessuten en kjempefin figur på tv-bord i PLO-turneringen, og spilte knallgodt! Stolt! Godt å ha noe andres vegne å være glad på når man ikke klarer å vinne en eneste pot selv, omtrent. Takk for ei fin uke, pokerfolk, jeg gleder meg allerede til neste gang!