Vilja

Reineste fotobloggen, plutselig. Haha! Vel, her er noen bilder til av superjenta mi. Vakrest i verden!

Vilja & Bosse

Verdens beste Vilja og verdens beste Bosse! To av mine favoritter. ♥

Min lille modell

I dag hadde jeg en liten fotoshoot med verdens beste motiv; Vilja. Herregud, hun er så vakker, jeg har ikke ord! Det er så gøy med kamera igjen, selv om jeg merker at jeg er litt rusten. Men det er GØY! Jeg tok noen fine bilder av Vilja og Bosse sammen og, men nå er jeg så trøtt at jeg ikke rekker å se gjennom alle bildene en gang. Jeg sov så dårlig i natt, så jeg krysser fingrene for bedre søvn i natta som kommer. I morgen er det jo en ny dag med Vilja, før hun drar hjem til pappaen sin igjen. ♥ God natt!

Babybesøk

Canon EOS 5D mark IV og Sigma 50mm f/1.4

I dag var jeg og Vilja hos Nora for å hilse på både Ulrik og lillebebis Kristian! Og Guapo også, selvfølgelig. Vilja og Ulrik er så fine sammen, og så fikk vi prøvd oss litt på å holde baby og da. Kristian er ikke mer enn to-tre uker gammel, og jeg kan ikke akkurat si jeg gleder meg noe mindre til vår baby kommer nå, etter dagens babybesøk! ♥ Herregud, så søt og fin og god! Og som dere kanskje også ser, så har jeg gått til innkjøp av speilreflekskamera igjen. Jeg solgte jo mitt i fjor – men angrer! Så nå blir det masse bilder fremover, woopwoop! Det var gøy å ta bilder med et ordentlig kamera igjen! Ikke for det, mitt kjære Olympus-kamera er absolutt ikke noe dårlig kamera, det blir bare ikke helt det samme. Endelig kjenner jeg på ekte fotoglede igjen! Og det passer jo bra, med tanke på at jeg snart får et nytt, lite, fantastisk motiv å ta masse, masse bilder av. Jeg gleder meg!

30 uker gravid

Bare et random bilde, siden jeg ikke tar særlig til bilder for tiden. Haha! I dag er jeg 30 uker på vei, dere! Det betyr at det er 10 uker til termin. De 10 ukene kommer nok til å gå fort. Vi har forresten vært på 3D-ultralyd også! Hun ser kjempevakker ut, og ligger nesten helt på snittet vekstmessig, kun 3% under. Det er masse liv hver eneste dag, og alt går fremdeles helt topp. Det er fest inni der akkurat nå og, magen bøyer seg alle veier. Det føles bare merkeligere og merkeligere, haha! Alienfølelse. Jeg gleder meg sånn til å treffe henne. ♥ Jeg føler meg egentlig skikkelig utålmodig, jeg vil bare spole frem tiden. ♥

NM-oppsummering

Nok et poker-NM er altså over, og igjen så tenker jeg at jeg må finne meg en ny hobby … for poker kan jeg tydeligvis ikke være spesielt god i, haha! Neida. Jeg vet at jeg ikke er i toppsjiktet, men jeg vet også at jeg heller ikke er i bunnsjiktet – og jeg vet at jeg har alle muligheter for å cashe og gjøre det bra en gang i blant! Dessverre har det ikke villet seg sånn i norgesmesterskap-sammenheng enda. Så da er det vel bare å gjøre som før – legge nok et skuffende NM bak seg og se frem mot et nytt et en gang i fremtiden, og krysse fingrene for at det går bedre da!

Men, jeg hadde det veldig gøy allikevel, og selv om det ikke ble noen resultater, så fikk jeg spilt mange timer med poker og det var jo faktisk ganske nære cash i to turneringer! I main event gikk jeg videre til dag 2, og busta som nr. 290 ca. av 1700-1800 stk, når det var 223 som fikk betalt. I ladies hadde jeg lenge trua, men jeg tapte rett og slett alt for mange all in-situasjoner hvor jeg var best, og dermed endte jeg på 22.plass av ca. 130 stk. Der var det 15 betalte plasser.

Ellers dro vi litt på shopping, og jeg kjøpte blant annet denne rosa, fine kjolen (se bildet under), og en ny favorittjoggebukse som jeg har på nå, her jeg sitter i sofaen vel hjemme og slapper av med Bosse liggende i armkroken. Det er gøy og godt å være borte, men det er alltid digg å komme hjem igjen også. Takk for nå, alle pokerfolk, så sees vi nok igjen om ikke så alt for lenge, og da skal jeg faen meg ta rotta på dere alle sammen!