Boksignering

I morgen har jeg hele to boksingeringer! Den første er klokka 12.00 på Norli på Malvik Senter, den andre er klokka 14.00 på Ark på Sirkus Shopping! Håper jeg ser noen av dere lesere der, det hadde jo vært superhyggelig! Hugs.

Expression

Mood

Balthazar – Bunker

Deilig, deilig, deilig låt som du bare bør høre. Loves it!

Jeg kommer ikke engang på en tittel

Det er dårlig med blogging her for tiden. Jeg tar ikke bilder, jeg sminker ikke trynet, jeg har ikke så mange ord. Jeg sier mye «jeg vet ikke» igjen, og kaos i huet plager meg hver eneste dag, men jeg har allikevel bestemt meg for å skrive en roman. Hah, ja, ikke sant … jeg har ikke ord, men en bok skal jeg skrive … Men ja. Jeg skal det. Siden jeg for tiden ikke har så mange ord, så har jeg heller begynt å lese om å skrive. Jeg leser for tiden i «Skriveboka» av Merete Morken Andersen, og det er utrolig givende! Jeg får ny motivasjon, ny giv, ny tro på at dette er noe jeg til slutt skal klare. For ordene kommer alltid tilbake, det vet jeg, selv om det ikke ser ut som om det skjer helt med det første, dette blogginnlegget tatt i betraktning. Har jeg noen gang skrevet noe så rotete i hele mitt liv? Tvilsomt. Kaoset vil vel ut, eller noe. Og ja, siden jeg heller ikke tar bilder, så får dere tre gamle bilder jeg fant nå som jeg plutselig likte bedre enn jeg gjorde da jeg tok dem. Er ikke det typisk? Da jeg tok dem var jeg kritisk. Nå skulle jeg ønske jeg så sånn ut nå, for nå føler jeg meg stygg og feit og som en liten dritt.

Ahhh …. å bli glad i seg selv, å bli fornøyd med seg selv og det man gjør, det er virkelig en hard og tøff oppgave, dere. Kommer jeg noen gang dit?

Tvilsomt.

Pokerartikkel

Tjohei, alle! Jeg tenkte bare jeg skulle si fra om at jeg har skrevet en pokerartikkel for Norgecasino, og den finner du her. Poker er alltid gøy å skrive om! Og ja, her er de nye skoene og genseren fra forrige innlegg, pluss enda en ny gul genser (på det høyre bildet, og den er fra HM). Jeg og gult, ass. Elsker gult! Og ja, håret har jo også forandret seg en del siden sist. Nå er det kort og rødt! Skal ta litt fine bilder av det etterhvert, når jeg finner energi til det. Hugs.