Black & brown

Hei, alle sammen! Nå sitter jeg og blogger på toget, av alle ting. Jeg er på vei til Levanger for å holde et lite foredrag på årsmøtet til Mental Helse Levanger. Jeg grugleder meg! Jeg elsker jo å gjøre sånne ting – men samtidig hater jeg det litt, for jeg angrer alltid på at jeg sier ja, kun for at jeg blir så stressa og redd for å feile. Eller, vel … ikke gjøre det bra nok. Det er jo vanskelig å feile totalt når man skal snakke om sin egen oppfattelse og erfaring av og med psykisk sykdom. Det finnes jo ingen fasit på hva jeg kan og ikke kan si. Det er jo ikke muntlig eksamen jeg skal opp til. Allikevel er det viktig for meg å gjøre det bra! Være avslappa, si de rette tingene, gjøre det interessant. Gi det en mening, at det ikke bare blir … prat, liksom. Vel, wish me luck! Så håper jeg at jeg sitter igjen med den ekstremt gode følelsen man sitter igjen med etter at sånne ting har gått skikkelig bra. Hugs!

Ingen morgenfugl

God moregn! Ja, jeg står opp ganske seint, sånn er døgnrytmen min. Jeg legger meg seint, står opp seint, og kommer i gang enda seinere. Jeg har vært ute med Bosse en tur, og nå er jeg klar for litt «frokost» før trening. Motivasjonen er fremdeles like sterk, men det er ikke like enkelt å komme seg på trening hver dag allikevel. Som sagt, så er jeg litt treig med å komme i gang i løpet av dagen, og trening krever jo litt energi. Aller helst vil jeg trene på kvelden, men da er jo treningssenteret så fullt, og det er så kjedelig! Så, jeg får vel bare få i meg dagens frokost og komme meg avgårde. Fin onsdag, alle!

Comfortable in my own skin

Jeg trodde ikke jeg noen gang skulle føle meg som «meg» igjen, men her er jeg, ikke lenger en pasient, ikke lenger veldig syk, ikke lenger en «case». I går hadde jeg en avsluttende samtale i behandlingen min, og nå står jeg altså uten noen som helst form for behandling. Jeg trenger det ikke lenger. Jeg føler meg så frisk som jeg tror det er mulig for meg å føle meg, og jeg føler en ro. Jeg er fornøyd. Jeg liker livet. Jeg liker meg selv, selv de tingene jeg hater. Comfortable in my own skin. Klisjé, kanskje, men det beskriver det egentlig godt nok. Jeg er fornøyd, og selv om ikke alt er akkurat slik jeg hadde ønsket, så aksepterer jeg det. Jeg aksepterer alt som har vært, og jeg er klar for å fokusere på å fortsette å være så frisk som mulig fremover. Jeg skal prøve å huske å være fornøyd – selv om ikke alt går som jeg helst vil. Thats life, Drea. Og en pupp er bare en pupp.

On the top of my wish list

Åh, jeg har så lyst på disse kjolene fra By Malina, eller i alle fall en av dem! De er sååååå fine, syns jeg. Men, de er pittelitt dyre for meg, som helst handler på salg, haha! Det er sjelden jeg bruker mye penger på klær altså, men den korte By Malina Carmine-kjolen står høyest på ønskelista for øyeblikket. Kanskje kjøper jeg den en dag – om jeg fortsetter å ønske meg den like mye som jeg gjør nå. Åååå, den er så fiiiin! Den koster 2199 kr, og du får kjøpt den her.

(Annonselenke)

Prosjekt: Bli fit

Jeg har jo satt meg treningsmål, og for å få enda mer motivasjon og gjøre det rett, kjøpte jeg meg ei vekt (som gir pekepinn på fettprosent, BMI, muskelmasse osv. i tillegg til vekt) og en treningsdagbok. Her om dagen hadde jeg allerede trent, men på kvelden kjeda jeg meg så fælt at jeg satte opp ei Tabata-økt og gikk til senteret og gjennomførte den med en gang. Jeg har aldri prøvd Tabata før, og selv om jeg var forberedt på at det skulle være slitsomt, så fikk jeg meg nok et lite sjokk. For den som ikke vet det, er Tabata ei høyintensiv treningsøkt (HIIT, som det forkortes), med øvelser som går både på styrke og kondisjon. Jeg tok blant annet burpees, fjellklatrer, situps, step ups og kettlebellswing, og selv om jeg kun gjennomførte tre bolker med to øvelser, i stedet for fire som er vanlig, ble jeg helt dausliten! Hver bolk er 20 sek en øvelse, 10 sek pause, 20 sek en annen øvelse, 10 sek pause, og gjenta hele greia fire ganger før man går over til neste bolk med to nye øvelser. (Google it, jeg er dårlig på å forklare!) Anyways; denne treningsformen anbefaler jeg å prøve! Jeg ble sjukt sliten, dritsvett og veldig fornøyd med innsatsen!

Smil

Helgesmilet er på plass, selv om kveldens planer ble omgjort, og en kveld ute med venner sammen med Vegard ble til hjemme i sofaen med Vegard. Og det er jo selvfølgelig ikke noe dårlig bytte, det er bare noe annet enn vi først hadde planlagt og tenkt. Så i kveld blir det sofa, The Voice og godis, noe jeg egentlig bruker å gjøre alene hver fredag – siden Vegard nesten alltid jobber kveld i helgene. Jeg tror det blir en deilig fredag! God helg, alle sammen!

Noen ganger er verden stor, andre ganger er jeg liten

Jeg går alene ute i mørket, men helt alene er jeg ikke, for byen er våken og bikkja fører an med nesa ned langs bakken og halen til værs. Det lukter spennende, syns han, men jeg syns byen lukter piss. Jeg ser opp på himmelen og får øye på et fly. Det er spesielt, tenker jeg, at jeg står her nede og ser opp på et fly som egentlig er ganske stort, men som ser så lite ut at det kan få plass mellom fingrene mine, og kanskje sitter det noen der oppe og titter ned på meg og refleksvesten min og tenker at jeg ser ut som en liten maur med en alt for gul og alt for stor vest. Jeg vet ikke helt om det er vesten som er stor eller jeg som er liten. Kanskje ser de meg ikke en gang, og jeg ser jo heller ikke dem, men jeg tenker på dem, selv om flyet er lite og de er enda mindre, og dessuten gjemt bak hardt metall.
Jeg blir stående, følger flyet med blikket. Tenker at alle mennesker i hele verden egentlig er vandrende kameraer, som observerer og gjør opptak av verden fra milliarder av ståsteder. Jeg ser kun fra mitt eget ståsted, der jeg befinner meg i akkurat det øyeblikket, mens der oppe i det flyet sitter det et annet menneske og ikke aner noe om livet mitt eller hvem jeg er. Kanskje tenker de at flyet er stort og at jeg er liten, og det er jo egentlig helt rett – uansett hvilket ståsted man ser det fra. Jeg følger det lille, store flyet med blikket til det forsvinner inn i himmelen til et sted jeg ikke vet hvor er, senker blikket og fortsetter å gå.
Jeg går forbi en restaurant og kan høre musikk der innefra. Min musikk, en av mine favorittlåter, enn at de spiller min musikk! Jeg overraskes av et slag av gode følelser og smiler plutselig, for byen lukter kanskje piss, men i dag spiller den min yndlingsmusikk. Jeg stopper ikke opp, men sakker ned farten, jeg fortsetter forbi restauranten og nyter musikken så lenge som mulig. Jeg fortsetter, jeg beveger meg og musikken beveger meg. Fremover, tenker jeg. Ikke bakover, som før.

Ready for spring

Sko på tilbud fra Nelly, dessverre utsolgt for øyeblikket (HER) // jakke og topp fra H&M // jeans fra Gina Tricot

Jeg var litt for tidlig ute med vårantrekket i dag, jeg, for varmt var det ikke … Men, jeg måtte bare ta noen bilder av denne jakken som jeg fant på H&M i dag! Jeg gikk målbevisst rundt på alle klesbutikkene på Trondheim Torg for å finne en «camel coat», og holdt nesten på å gi opp jakten etter å ha vært innom flere uten å finne noe som lignet på det jeg lette etter. Men på H&M hang den altså, og den var seriøst akkurat slik jeg ville ha! Akkurat slik jeg lette etter! Gleeeede! Haha, jeg høres jo litt gladkristen ut, men altså, det er glede å finne et plagg man bare ha. Et plagg man ikke er i tvil om i det hele tatt, et plagg man ikke klarer å gå fra. Denne var en sånn. Jeg er superfornøyd! (Og takk til søss som gadd å ta bilder av meg, haha!) Hugs.

Yellow is the new black

Noen burde vaske speilet sitt, og den «noen» er selvfølgelig meg. Men anyways, jeg ville bare ta noen bilder av den nye, gule genseren min, jeg! Jeg syns den er så fin. Jeg elsker gult! Kjøpt på BikBok! Og som alltid, så er Bosse alltid nysgjerrig på hva jeg holder på med når jeg tar bilder, så han blir alltid litt linselus. skal jeg stikke og spille en pokerturnering, så jeg må nesten bare løpe. Bosse må jo få seg en liten tur først! Hugs.

Make over-ish

I dag dro jeg eeeendelig til Coma og fresha opp håret litt! Det var jo på tide. Jeg ønsker å få en litt mer naturlig hårfarge igjen, så i dag var første steg mot det. Jeg ble kjempefornøyd både med farge og klipp, og jeg tenker det blir enda bedre etter neste frisørbesøk og. Det føles i alle fall sykt godt å ikke lenger ha masse ettervekst og utvaska hårfarge. Her er resultatet!

Og her er noen bilder fra frisøren og, det er jo ganske obligatorisk, er det ikke? Haha! Målet på sikt er å bli enda mer naturlig med strier/spill/ombre/balayage, så det er neste steg! På denne runden fjerna vi en god del av det røde i håret, og fikk en varm brunfarge. Hva syns dere? Jeg liker det, og jeg har tro på at det blir enda bedre etter neste besøk og!

Anyways, nå skal vi gjøre oss klar til å dra på visning! Vi er på utkikk etter et nytt sted å bo, nemlig. Vi trives med å bo midt i byen, men nå er vi klare for å finne noe litt større enn det vi har nå. Det blir godt med et ekstra soverom, altså. Jeg krysser fingrene for at vi finner og får leie noe fint og stort snart! Lykke til til oss! Hugs.