Onkel Henrys Tattoo Shop

I dag var jeg innom Elisabeth Naust på Onkel Henrys og tok en ny tatovering! Endelig tok jeg en på halsen, det har jeg hatt lyst på utrolig lenge nå! Disse bildene er bare tatt underveis, det ferdige resultatet skal jeg poste bilder av i morgen! Jeg har rett og slett ikke rukket å tatt noen fine bilder av den etter den ble ferdig, for etter jeg var ferdig hos Elisabeth, løp jeg rett til bussen og føk til Rosenborg-kamp på Lerkendal. (Hurra, Rosenborg vant på straffekonk og er videre i cupen!) Men tatoveringen ble altså dritfin, jeg er SÅ UTROLIG FORNØYD at jeg ikke får sagt det, og jeg gleder meg til å poste bilder av det ferdige resultatet til dere! Fotoshoot imorra, haha! Hugs. 

Sunny side

I går var det herlig vær, og jeg, Tonje og Vegard tok et par rolige utepils på Solsiden. Jeg var i godt humør, og det måtte jeg utnytte. Ofte har jeg veldig lyst til å gjøre sånne ting. Altså, være sosial, ta en utepils eller to i solen på fine Solsiden her i byen, dra på besøk etc., men så bare … orker jeg ikke. Så blir jeg heller sittende hjemme i sofaen og sutre. Så da er det ekstra digg å kose seg når man kjenner at man er i rett humør, at man orker og er i stand til å kose seg, uten noe stress. Digg!

Video-intervju

I dag ble jeg intervjuet av Hitra-Frøya! Mest om Psykehus (link til facebook-siden til boka finner du her, om du skulle være interessert i å følge med!), men også pittelitt om poker. Jeg tror intervjuet gikk veldig greit, og gleder meg til å se resultatet! Apropos videointervju; under her kan dere se en liten filmsnutt av meg, Tone Damli, Merethe Krohn og Fiona Sand fra Coolbet Open i Tallinn for noen uker siden. Gøy! Det er jo kun en uke til vi reiser til Marbella, hvor jeg skal spille main event under Pokerstars Festival. Jeg gleder meg sånn! Det blir den dyreste internasjonale turneringen jeg har spilt live noen gang. Det blir gøy, dere! Her er i alle fall videoen fra Tallinn:

En slags paranoia

Jeg har observert en stor forandring som skjer når jeg går fra å være i «normalt stemningsleie» til å bli «nedstemt». Nå, når humøret ikke lenger er så bra og jeg er litt nedstemt, så tar jeg alt så jævla personlig. Alle de små kommentarer som jeg vanligvis overser, fester seg plutselig fast og blir sittende. Små, ubetydelige kommentarer, som jeg plutselig legger ekstra godt merke til, som jeg antagelig mistolker og legger alt for mye mening i, blir plutselig viktige. Jeg føler meg veldig fort angrepet, jeg føler meg disset og uthengt, og blir veldig raskt defensiv. Og så blir jeg trist. Jeg blir så utrolig trist av å føle at andre mennesker tenker negative ting om meg. At de mener jeg er dust. At de mener jeg er stygg. At de mener jeg ser ut som en mann. At de mener jeg snakker for mye, at jeg snakker for høyt, at jeg ler stygt, at jeg er tjukk, at jeg er … ja, dere skjønner sikkert. Jeg føler at alle andre tenker sånne ting om meg, jeg er sikker på at de mener det om meg, og før jeg vet ordet av det, er det akkurat slik jeg føler meg og. Jeg føler meg feit. Jeg føler meg teit. Jeg føler meg dum. Jeg føler jeg prater for mye. Jeg føler meg ukul. Jeg føler alle andre mener jeg er helt dust.
Jeg føler meg som det mennesket jeg er redd for at andre mennesker ser meg som.

Det er rart hvordan man plutselig tenker helt annerledes, hvordan hjernen bare … snur. Hvordan ting man egentlig ikke orker å bry seg om plutselig betyr alt. Hvordan det endrer hva en tenker om seg selv. Hva en føler om seg selv. Jeg prøver å overtale meg selv om at dette nok en gang er hodet mitt som fucker med meg, at det ikke er sannhet, men det er lettere sagt enn gjort. Når en tanke har blitt til en følelse, så er det ikke så lett å forandre følelsen selv om man til tider klarer å forandre tanken. Når følelsen allerede er sådd, liksom, så trengs det mange fler tanker for å jage vekk den kjipe følelsen. Det er også litt rart i grunn, det at de vonde følelsene er så utrolig mye vanskeligere å bli kvitt enn de gode.

Ja, ja. Jeg jobber på spreng. Jeg prøver å ikke la hjernen lure meg alt for godt. Nok en gang er jeg altså i krig mot min egen hjerne. Den jævelen … Hjernen er faen meg en irriterende, liten sak. Nå er det heldigvis bare en liten uke til Marbella-ferie med Vegard. Kanskje det hjelper?

Bosse the dog

Haha, Bosse har fått egen instagram-konto, og det er faktisk ikke jeg som står bak … Det tror vel de fleste, men det er da altså Vegard sitt påfunn. Men ja, følg gjerne Bosse på Insta! Det hender det kommer litt gøyale bilder der. Nå er vi på Frøya forresten, jeg, Vegard og Bosse. Vi tok en tur utover i dag for et lite ærend imorra (jeg skal tv-intervjues om bokutgivelse og poker og alt, iiiih, skummelt!), så vi fyker hjemover igjen allerede etter det. En rask Frøya-visitt! Kos det. Alltid godt å være litt hjemme hos mammaen sin! Hugs.

Repeat on Spotify

1. Billie Marten – In for the kill  2. Piested – Habits  3. Apparatjik – The Birds  4. Radiohead – Exit music (For a Film)

Her er fire av mine favorittlåter, som kan gå på repeat evig. Låt nummer en er en cover av La Roux sin hit, og jeg syns bare den er så nydelig i dette formatet! Rolig, sår og vakker. Hør den! Nummer to er en ganske så ny favoritt, mens tre og fire er to gamle, gamle favoritter som allikevel aldri blir for gamle. Hva er din topp 4, om du måtte nevne noen akkurat nå?

From wish

Denne søte, lille sekken kjøpte jeg superbillig på Wish! Du finner den her. Jeg bestilte den 8.mai, og den kom i går, og med tanke på alle røddagene som har vært, så er jo det rimelig kjapt! Den er supersøt og kvaliteten virker helt ok også. Jeg har bestilt en lignende i rosa også, håper den kommer snart! Wish og Ebay, dere … det er gøy ass! Det er mye drit, men av og til finner man en skatt eller to. Jeg gleder meg til å poste noen antrekksbilder med denne søte sekken! Hugs. 

Tatoveringer

Jeg har bestilt meg tatoveringstime! Åh, i neste uke blir det mer blekk på kroppen! Og selv om mamma ikke kommer til å bli så fornøyd med dette, så blir det endelig tattis på halsen! Tatoveringer er så meg – jeg får aldri nok. Altså, jeg vil ikke bli heldekt, men … jeg vil se veldig tatovert ut, liksom! Haha, her om dagen sa jeg til Vegard «enn om jeg ikke hadde en eneste tatovering! Det hadde vært snålt!» Og det hadde virkelig vært skikkelig snålt. Jeg hadde ikke følt meg som meg selv uten alle tatoveringene mine, og jeg føler faktisk at jeg mangler noen nå og. At jeg kommer til å føle meg mer som meg selv når de kommer på plass, liksom … Er det litt rart? Jeg har dessuten også fikset en tatoveringstime hos en tatovør i Marbella! Så på slutten av ferie får jeg altså tatt en tatovering til! Tihi. Jeg tok kontakt med dette tatoveringsstudioet! Marbella Tatto!  Håper det blir bra. ♥

When you´re feeling blue, wear yellow

I kveld begynte jeg bare å grine, sånn helt ut av det blå, og fikk mest lyst til å ta sovepiller og komme meg i seng allerede klokka åtte. Men i stedet for å gjøre det, tegnet jeg på meg fregner, tok på den gule kjolen og tok bilder av meg selv. Det fikk meg i alle fall til å slutte å grine, og fungerte jo egentlig ganske greit som distraksjon. Haha, jeg skjønner ikke greia altså. Hva er det med vår, liksom? Sol, glade mennesker og is. Whats not to like? Hvorfor sitter jeg her og griner ..?

Bøker (har du boktips?)

Jeg er her fremdeles, jeg bare … vel, gjør ikke så mye. Jeg er litt omvendt jeg, og går visst litt i hi på våren i stedet for vinteren. Det positive med det: Jeg skriver. Psykehus er jo i redigeringsfasen, så der er det kanskje ikke så mye skriving, men jeg har jo bestemt meg for at å gi ut bare den i livet ikke er nok (selv om det samtidig er mer enn nok og, om du skjønner). Målet er å få gitt ut en roman en gang og. Å skrive noe som ikke er om meg selv er mye vanskeligere, men jeg skal klare det og. Eller, vel … første mål er å få et «ferdig» manus, med en start og en slutt. Det er ikke bare-bare, men hei. Jeg er i gang, jeg er motivert og jeg er målbevisst. Og jeg har tid. Masse, masse tid.

Det blir nok dårlig med blogging på meg frem til vi befinner oss i Marbella om under to uker. Da skal det blogges, dere! Da skal kameraet bli tatt i bruk igjen og, i massevis. Mer badedrakt-selfies, hahaha. Nei, gud, som jeg gleder meg til en ordentlig ferietur. Om du har noen gode boktips til meg til ferielesing, så legg veldig gjerne igjen en kommentar på dette innlegget! Jeg trenger gode bøker med i kofferten. Sydentur = strand, sol og bøker. Sånn er det bare! Hugs.