Bosse the dog

Haha, Bosse har fått egen instagram-konto, og det er faktisk ikke jeg som står bak … Det tror vel de fleste, men det er da altså Vegard sitt påfunn. Men ja, følg gjerne Bosse på Insta! Det hender det kommer litt gøyale bilder der. Nå er vi på Frøya forresten, jeg, Vegard og Bosse. Vi tok en tur utover i dag for et lite ærend imorra (jeg skal tv-intervjues om bokutgivelse og poker og alt, iiiih, skummelt!), så vi fyker hjemover igjen allerede etter det. En rask Frøya-visitt! Kos det. Alltid godt å være litt hjemme hos mammaen sin! Hugs.

Del

2 Kommentarer

 1. Anette
  juni 5, 2018 / 19:48

  Hei. Hva slags rase er han? Så utrolig fin!!

  • Drea
   Forfatter
   juni 12, 2018 / 23:47

   Hei! Han er en chow chow! :D Han er utrooooolig fin og god! Vi kjøpte han fra Vennaskogens kennel! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.