Bøker (har du boktips?)

Jeg er her fremdeles, jeg bare … vel, gjør ikke så mye. Jeg er litt omvendt jeg, og går visst litt i hi på våren i stedet for vinteren. Det positive med det: Jeg skriver. Psykehus er jo i redigeringsfasen, så der er det kanskje ikke så mye skriving, men jeg har jo bestemt meg for at å gi ut bare den i livet ikke er nok (selv om det samtidig er mer enn nok og, om du skjønner). Målet er å få gitt ut en roman en gang og. Å skrive noe som ikke er om meg selv er mye vanskeligere, men jeg skal klare det og. Eller, vel … første mål er å få et «ferdig» manus, med en start og en slutt. Det er ikke bare-bare, men hei. Jeg er i gang, jeg er motivert og jeg er målbevisst. Og jeg har tid. Masse, masse tid.

Det blir nok dårlig med blogging på meg frem til vi befinner oss i Marbella om under to uker. Da skal det blogges, dere! Da skal kameraet bli tatt i bruk igjen og, i massevis. Mer badedrakt-selfies, hahaha. Nei, gud, som jeg gleder meg til en ordentlig ferietur. Om du har noen gode boktips til meg til ferielesing, så legg veldig gjerne igjen en kommentar på dette innlegget! Jeg trenger gode bøker med i kofferten. Sydentur = strand, sol og bøker. Sånn er det bare! Hugs. 

Del

5 Kommentarer

 1. mai 24, 2018 / 07:55

  Åååh så gøy! Jeg har så stort ønske om å skrive og gi ut en bok noen gang i mitt liv, og jeg har prøvd. Jeg har så til de grader prøvd, men det er vanskelig å skrive så langt… Kanskje det ikke finns nok innhold hverken i mitt liv eller i mitt hode.. Ja, ja. Har ingen bra boktips akkurat nå dessverre :/

 2. Hege
  mai 29, 2018 / 22:51

  Når kommer denne psykehus ut? Takk for åpenheten <3 Klem fra ei som sliter med sosial angst

 3. Hanne
  mai 31, 2018 / 17:30

  For en fantastisk fin blogg du har❤️ Og du er så nydelig vakker. Ønsker deg en herlig ferietur og anbefaler deg på det sterkeste å ta med deg noen bøker av Sarah Jio. Nydelige lettleste bøker. Nyt sol, sommer og livet i Marbella.

  • Drea
   Forfatter
   juni 1, 2018 / 13:51

   Aw, tuuuusen takk! Det varmer. <3 Boktipsene er notert! :D Skal ta meg en tur innom bokhandelen og shoppe i helgen, haha! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.