Introvert eller ekstrovert?

Jeg har alltid sett på meg selv som veldig utadvendt og ekstrovert. Det har enten vært feil (som kanskje ikke er så usannsynlig med tanke på at en bipolar lidelse gir både oppturer og nedturer, som begge er i hver sin ende av skalaen når det kommer til både introvert og ekstrovert og utadvendt og innadvendt), eller så har det endret seg de siste årene. I det siste har jeg i alle fall tenkt over at jeg antagelig er mer utadvendt introvert; jeg elsker å være med folk, elsker å treffe mennesker, men det tapper meg samtidig veldig raskt for energi. Om jeg drikker litt alkohol så blir jeg ikke sliten blant folk på samme måte, men uten, så tar det ikke lang tid før hjernen blir surrete og synet bare «låser» seg litt, om noen skjønner hva jeg mener? Det blir liksom tungt å fokusere med blikket, vanskelig å holde fokus på de man prater med, vanskelig å få med seg alt som skjer rundt en. Kanskje er det derfor jeg foretrekker å drikke litt prosecco på lange dager med pokerturneringer? Da evner jeg å holde fokus og ikke bli surrete i hodet av det sosiale over så mange timer, haha! Hva er du – introvert eller ekstrovert?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.