From wish

Denne søte, lille sekken kjøpte jeg superbillig på Wish! Du finner den her. Jeg bestilte den 8.mai, og den kom i går, og med tanke på alle røddagene som har vært, så er jo det rimelig kjapt! Den er supersøt og kvaliteten virker helt ok også. Jeg har bestilt en lignende i rosa også, håper den kommer snart! Wish og Ebay, dere … det er gøy ass! Det er mye drit, men av og til finner man en skatt eller to. Jeg gleder meg til å poste noen antrekksbilder med denne søte sekken! Hugs. 

Del

3 Kommentarer

 1. Sigrid
  mai 26, 2018 / 08:24

  Enig! Man vet liksom aldri helt hva man får… :P

 2. mai 26, 2018 / 08:34

  Å, den var søt! Og så herlig med sekk i forhold til små vesker, at man får med seg så mye mer før det blir stappfullt (for det blir det jo alltid).

 3. Bjørg S
  mai 26, 2018 / 22:48

  Elsker Wish! Var ikke klar over hvor mye jeg trengte, før jeg fant Wish… ;-) Mest småtteri til hobbybruk, og det meste har vært helt ok.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.