Make over-ish

I dag dro jeg eeeendelig til Coma og fresha opp håret litt! Det var jo på tide. Jeg ønsker å få en litt mer naturlig hårfarge igjen, så i dag var første steg mot det. Jeg ble kjempefornøyd både med farge og klipp, og jeg tenker det blir enda bedre etter neste frisørbesøk og. Det føles i alle fall sykt godt å ikke lenger ha masse ettervekst og utvaska hårfarge. Her er resultatet!

Og her er noen bilder fra frisøren og, det er jo ganske obligatorisk, er det ikke? Haha! Målet på sikt er å bli enda mer naturlig med strier/spill/ombre/balayage, så det er neste steg! På denne runden fjerna vi en god del av det røde i håret, og fikk en varm brunfarge. Hva syns dere? Jeg liker det, og jeg har tro på at det blir enda bedre etter neste besøk og!

Anyways, nå skal vi gjøre oss klar til å dra på visning! Vi er på utkikk etter et nytt sted å bo, nemlig. Vi trives med å bo midt i byen, men nå er vi klare for å finne noe litt større enn det vi har nå. Det blir godt med et ekstra soverom, altså. Jeg krysser fingrene for at vi finner og får leie noe fint og stort snart! Lykke til til oss! Hugs.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.