My picks on sale

En av mine yndlingshobbyer å gjøre mens jeg for eksempel spiller poker, er å saumfare salget på alle nettbutikkene som finnes. Så legger jeg til enormt mange plagg i handlekurva, så blir det aaaalt for dyrt, så derfor må jeg til slutt ta en liten runde og kaste ut plagg jeg egentlig kanskje ikke trenger. Av og til finner jeg plagg som jeg bare ha, som er verdt den nedsatte prisen, mens andre ganger blir handlekurven tom igjen etter sorteringsrunden. Men her er i alle fall noen av mine favoritter på HM sitt salg for tiden! Nei, dette er ikke et sponset innlegg, ei heller reklame. Enjoy!

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.