Blinkskudd

Dette bildet poster jeg kun for at puppene mine ser svære ut. Neida, haha. Men vi kan vel være enige om at det er et blinkskudd av meg! Never felt sexier. Jeg har begynt å glede meg stort til poker-NM i Dublin som nå nærmer seg med stormskritt! Det er under to uker til vi reiser, tenk det! Men før det blir det jo flytting. Så det er mye som skjer fremover. Først flytting, så tar jeg, Vilja og Bosse turen til Frøya (hvor han skal være mens jeg og Vegard er i Dublin), og så er det poker-NM i litt over en uke! Iiiih! Årets gøyeste uke, uten tvil.

Del

3 Kommentarer

 1. mars 27, 2019 / 19:12

  Haha, beste bildet jeg har sett, neida, joda! :D
  Likte du deg ikke på blogg.no uansett?

  • Drea
   Forfatter
   mars 28, 2019 / 14:11

   Haha, ja, her er jeg knall! :b Tja, jeg må fikse så mye på blogg.no først i alle fall. Bildene som skal stå i «galleri», altså vedsiden av hverandre, ble jo bare nedover med en prikk foran. Bleh. Så må jo endre så mye manuelt! Tungvindt.

 2. Pernille
  april 2, 2019 / 18:59

  Jeg syns bilde var fint fordi du smiler! :) med eller uten pupp :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.