Når man glemmer å spise

suppe1suppe2suppe4suppe5

Jeg er periodevis hekta på ting. Alltid. I det siste har det vært energibarer, men nå har jeg blitt så drittlei av de jeg har brukt å kjøpe at det til slutt bare smakte… Fælt. Så da trengte jeg noe nytt. Nå har jeg gått over på NOKA-greier! Jeg ante ikke at de hadde supper og gryter, og for meg – som er en håpløs kokk – er det veldig enkelt å tømme pulver i ei skål, tilsette kokende vann, røre rundt og vente i noen få minutter. Til og med jeg klarer det, lissom… Er det en ting jeg har merket med studenttilværelsen, så er det at måltider utgår. Jeg går ofte hele dagen uten å tenke på at jeg ikke har spist! Det er ikke særlig bra. Jeg har aldri vært fan av Fastfood, grandis eller andre kjipe ting, men denne type rask mat er greit. Til nå har jeg smakt kremet kyllingsuppe (som er vist over), tacogryte og grønnsaksgryte, og alle var gode. Spesielt tacogryta! Tror jeg skal gå for den fremover. Til jeg blir lei, og må finne noe annet å være hooked on. Hugs!

Del

6 Kommentarer

 1. august 28, 2015 / 18:07

  Oi. Det så kjempegodt ut. Kanskje de har fiskesuppe også. Du som er så glad i det. Kos deg du. Det fortjener du så hardt som du jobber.

 2. august 28, 2015 / 19:23

  Chili con carne er veldig lett å lage. Man kan lage masse med en gang og lagre det i frysa :D kjempe enkelt, sunt og godt ? anbefales :)

 3. august 29, 2015 / 00:23

  Har du prøvd questbarene? De er nam ?

  Og selges endelig i Norge, dog veldig overpriset men du kan teste en og en smaknebukse før du bestiller en hel kartong på iHerb.

  Skal vist være gode å putte i mikroen også. Men det har jeg ikke testa ut, har ikke en sånn fancy maskin.

 4. Natalie Sæther
  august 29, 2015 / 07:43

  Creds til fotografen, ble jo veldig bra ;)

  • august 29, 2015 / 20:43

   Tar bilder i raw, vett, så fikser bare på lyset! ;) Fnis. Neida. Så flink atte!

 5. august 31, 2015 / 19:17

  Jeg óg kan være elendig på å spise, så da jeg var student kjøpte jeg alltid noen «panneretter», sånne poser med mat som er ferdiglagd og som du bare varmer i stekepannen :) .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.