London

For ikke så veldig lenge siden vant jeg en fotballtur til London for to sammen med Coolbet! Så da tok jeg meg Natalie, som også er Unitedfan – som meg – og vi hadde en knallfin langhelg i storbyen. Vi rakk å ta litt bilder den første dagen, og her er noen av dem! Bildene av meg har Natalie tatt, og jeg har redigert. Takk til både Coolbet og Natalie for en kjempefin tur! Jeg ELSKER å reise! Det var selvfølgelig digg at United vant på bortebane og, og vi fikk oppleve det fra midt i gjengen med gale Unitedfans! Gøy! For å se litt av stemninga; ta turen innom @dreakarlsen og @husetmeddetrarei på Instagram for noen kule reels!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.