iPhone pics

mobildreaaa

Søndag. Sløv sådan. Jeg dro på fest på Frøya i går, hadde en helt grei kveld og kom meg hjem ikke så altfor seint, men våkna trøtt og sliten i dag allikevel. Haff. Jeg hater søndager som er ødelagte på grunn av en fest man egentlig ikke fikk sånn veldig mye ut av. Selv om kvelden var helt grei, lissom. Men jaja! I morgen er det mandag og ny uke. Og det er ei uke med Viljahelg og Viljabursdag! Fem år. Fem år blir storjenta mi! Tenk det. Jeg gleder meg til bursdagsfeiring med Vilja og mamma i Molde. Vi skal på jentetur. Da blir det godtespising i hotellsenga for alle penga! Det tror jeg blir en fin helg. Hugs. 

Del

2 Kommentarer

  1. Helene
    januar 26, 2014 / 21:50

    Wow 5 år! Jeg har fulgt bloggen din siden før du ble gravid med vilja :)

  2. Nina
    januar 27, 2014 / 00:26

    Er hun fem år?? Wow! Jeg har også fulgt bloggen din siden før du ble gravid, men jeg trodde ikke at det hadde gått såå lang tid.. Dette er vel kanskje første gangen jeg kommenterer også, noe som jo må sies å være på høy tid nå. Gratulerer på forskudd til Vilja og håper du har det bra :) Skal prøve å slenge inn et par kommentarer til før Vilja fyller ti.. Hehe. Hilsen trofast leser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.