Miss the city

redhead2

I dag tenkte jeg egentlig å ta turen til T-town (altså Trondheim) for å feste med fine jenter, men… Sånn ble det ikke allikevel. Jeg har så innmari lyst! Når man bor på småsteder som Frøya, er man avhengig av å kunne ta seg en bytur i ny og ne. Jeg er i alle fall det. Treffe masse folk, ha litt valgmuligheter når det kommer til utesteder, treffe nye folk, se ting, gå i butikker, drikke kaffe (uten kaffe i) på Starbucks… Du skjønner. Jeg liker by. Men, jeg får utsette byturen til en helg litt senere, også får jeg heller ta en fest her ute på øya ikveld. Det får duge! Blir sikkert morsomt det og. Jeg hadde heldigvis så flaks at en gjeng faktisk har organisert noe her ute, for en gangs skyld. Så litt flaks har jeg jo! Hugs. 

Del

1 Comment

  1. januar 26, 2014 / 13:46

    Kjempefint bilde! Jeg savner også byen :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.