Min vakre konfirmant

Min vakre konfirmant! Og katten Olivia, haha! (Fun fact: Katten er jo faktisk nesten like gammel som Vilja!) Vi hadde en kjempefin feiring av storjenta vår forrige helg. Shit ass, enn at Vilja er femten år og konfirmert! Jeg startet jo denne bloggen før hun ble født… Da jeg skulle dra til sykehuset for å føde, posta jeg jo til og med et blogginnlegg som het «Jeg bare stikker og føder, jeg». Haha! Vel, anyways. Vilja er ei så herlig og fantastisk jente, og jeg kunne ikke vært mer stolt av henne! Hun er forbildet mitt. Om alle hadde vært som henne, hadde det ikke vært mye trøbbel i verden. ♥

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.