Blogging fra frisørstolen.

PhotobucketPhotobucket

To mobilbilder fra i dag. Det er Viljauke og hårfargedag, og jeg sitter faktisk i frisørstolen as we… blog. Jepp. Jeg er nerd. Sitter faktisk og jobber litt med noen artikler for Femelle, og tenkte jeg kunne slenge ut et innlegg her også i farten. Håret blir oransjrød-ish, så jeg er spent på hvordan det blir! Håper (og tror) det blir knall, for det er Jeanette som fikser meg og da har jeg ingenting å være nervøs for. Kommer helt sikkert med noen bilder av resultatet etterhvert! Men nå er det på tide å skylle ut straks. Gotta go! Ciao. 

Del

2 Kommentarer

  1. april 17, 2012 / 12:34

    Fine Vilja! <3
    Så deilig å få gått til frisøren; det må jeg bare ta meg råd til over sommeren, hihi. :) Håper du får det resultatet du ønsker. :)

  2. mine
    april 19, 2012 / 00:20

    WOW! Det er ikke mange som har selveste Justin Bieber som frisør. You go girl!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.