New haircolor.

PhotobucketPhotobucket

Jeg syns øynene mine blir så mye blåere med litt rødlig hår! Og det er jo fint. Og jeg liker oransj/rødt hår. Kanskje litt vanskelig å se fargen på bilder som den er i virkeligheten, men. Jeg tror dette er sånn cirka-ish korrekt. Tilnærmet i alle fall. I dagslys. Vad tycks? Jeg er usikker på hva jeg syns jeg kler best, jeg. Når det kommer til hår så er jeg… Vel, for å si det pent; lettere ubestemmelig. Jeg liker brunt. Jeg liker brunt med bittelitt rødt. Jeg liker oransj. Jeg liker rødt. Jeg liker blondt. Jeg liker lissom alt, jeg. Jaja, anyway, nå har jeg oransj-ish hår, og nå kan bare våren og fregnene komme. Og sola. Og litt mer behagelige temperaturer. Og saftig, god vannmelon. Da er det vår, dere.

Del

7 Kommentarer

 1. april 17, 2012 / 17:45

  vannmelon er bra det, ja :) Jeg synes du er finest med rød/brunt!

 2. april 17, 2012 / 17:46

  Fint! Jeg synes du kler brunt, rødt og oransj! Den smukke kler alt, vøtt. :)
  Jeg skal farge håret mitt rødlig når jeg får klippet meg. Det gledes.

 3. april 17, 2012 / 19:56

  Så fint det ble – øynene dine popper virkelig!

 4. april 18, 2012 / 09:55

  Finfint! Jeg synes du kler brunt eller en mørk rødfarge, som nå, best :) Og øynene dine syntes bra, ja!

 5. april 22, 2012 / 21:27

  Du kler så mangt, men rødlig er noe du kler ekstra godt!

 6. mai 1, 2012 / 12:59

  Alt kler den smukke, er det ikke det de sier ? ;-) Du kledde iallefall den hårfargen der kjempegodt, og den fikk virkelig frem øynene dine ! :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.