Investor?

Femelle søker en hyggelig medeier eller investor til videreutvikling av våre godt likte nettmedier for unge kvinner.
Det er langt i fra noen hemmelighet at vårt magasin har stort potensiale. For deg med et godt øye, så kan du se at vi tilbyr mer enn bare en ting andre nettmagasiner ikke har. Vi har også veldig klare mål og gode strategier for vekst rettet mot vårt aktuelle marked. En investor kunne fått mer fart på ting for oss, samt også hjulpet oss til å realisere en god del av våre interessante planer for Femelle. I løpet av kort tid har vi nå opprettet tre nettmagasiner og en eksklusiv bloggportal. Til sammen har vi over 1 million sidevisninger i måneden, og vi vokser stadig.

Vi ønsker en dedikert og positiv investor som ser like mange muligheter med Femelle som det vi gjør. Du som potensiell investor må ha mulighet til å investere enten via lån eller aksjer. Om du tror du er den rette for oss, ser vi frem til å høre fra deg.

Kontakt gründer/redaktør via mail på reidunbeate@femelle.no for mer detaljert informasjon.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.