Untitled.

PhotobucketPhotobucket
Det er utrolig hvor inspirerende dårlig humør kan være. Dårlig humør og musikk som virkelig får en til å føle. Sånn som Susanne Sundfør – Knight of noir. Eller Massive Attack – Angel. Eller Bon Iver – re:Stacks. Jeg er i alle fall stressa og i dårlig humør, så jeg tok en pause fra jobbing i ti minutter (som er den eneste pausen jeg har hatt i dag, om vi ser bort fra spisepauser) og fant frem to gamle Viljabilder. Først og fremst bare for at jeg måtte se henne, og ikke nødvendigvis for at det skulle bli to bilder jeg skulle komme til å like. Men sånn ble det jo også. Bonus. Hurra for bonus på rett tidspunkt. Nå stresser jeg fremdeles like mye (og kanskje litt mer, siden jeg har brukt et kvarter på annet enn jobb nå), men humøret er bedre. Og bedre humør fører nok til mer effektiv jobbing, så det kvarteret (som nå nærmer seg tjue minutter) tar jeg raskt igjen. Pust ut. Pust inn. Lad. Tell til tre. Og… action!

Del

6 Kommentarer

  1. november 15, 2011 / 13:56

    åh! det bildet til høyre er fantastisk. bilder av barn som er sinna, alvorlige, triste kan ofte være fine greier, finere enn bilder av glade barn! og det der var et superbra eksempel på det.

  2. november 19, 2011 / 13:45

    Skjønner akkurat hva du mener. Jeg er også superstressa for tida, men prøver å ikke la det gå utover alt mulig annet ;-) Nydelige bilder av Vilja!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.