Behind the scenes.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
De tre øverste bildene tok fine Karianne, og det nederste tok jeg.

I går tok jeg bandbilder av The Hate Colony, og flinke og snille Karianne var assistent. Det var god stemning og veldig gøy, og jeg håper resultatet blir kewlt. Har ikke hatt så mye tid til å se på bildene enda, og det blir nok en stund til jeg får tid også. November/desember er travle måneder! Ikke at jeg klager på det altså. Jeg har det jo supergøy! Og i dag kommer Vilja også. Jeg har savnet henne ekstra mye denne uka, så nå blir det godt med kos og lek. I helga skal vi virkelig kose oss og slappe av. Men nå er det vel på tide med litt frokost før jeg kommer i gang med noe fornuftig. Jobbing eller… rydding. Æsj. Tid til rydding blir nedprioritert. Tid til alt annet enn jobb blir egentlig nedprioritert, haha! It´s always about priorities. Jaja. Hejdå!

Del

3 Kommentarer

 1. mamma
  november 16, 2011 / 11:05

  Rydding + Andrea = ?
  Lykke til – du får det til! :)

 2. Drea
  november 16, 2011 / 11:59

  Mamma: Rydding + Drea = katastrofe. :b Mamma gjøre det for meg…? Ikke? Neivel, da. :b

 3. mamma
  november 16, 2011 / 12:20

  tja…. du vet mamma+rydding= ?! Men hadde jeg bodd i nærheten……

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.