Addict på autopilot.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Mer helg. De to første bildene (av meg og Karianne) er fra fredag, og de to nederste er fra i gårkveld. Sushivors (med øl og vin og gløgg. Ja, jeg smakte gløgg for første gang!) og deretter konsert med Like rats from a sinking ship på Samfundet. Så joda. Det ble da noen konserter denne uka også. I går var jeg der ikke for å ta bilder, da. Jeg var der mest for å drikke øl. Og for å henge med fine Karianne. Men, jeg klarer liksom aldri å la kameraet ligge om jeg først har det med. Jeg går på autopilot. Det blir som en refleks. Hendene mine finner veien ned i veska uten at jeg merker det. Og vips! Så har jeg plutselig tatt et bilde eller to allikevel. Snælt. (Snålt og sært i ett og samme ord.) Addict. Så sykt addict.

Del

4 Kommentarer

 1. november 14, 2011 / 01:55

  Sushivors <3! Det er digg det. Håper det smakte med gløgg? ;)

 2. november 14, 2011 / 01:57

  Snælt. :-D Det skal jeg begynne å bruke.
  Du er skikkelig fin!

 3. november 14, 2011 / 11:12

  SV: Ja, Kaizers er helt fantastiske! Ironisk nok sitter jeg og hører på de nå:)

 4. Sabrina
  november 15, 2011 / 22:07

  Första gången du drack glögg? Brukar ni inte dricka glögg i Norge? I Finland dricker man massor av det vid jul. Men vi har inte er härliga julebrus så.. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.