FestivalDrea.

Photobucket

Her er faktisk et bilde av meg fra Jorddunst også! Amazing. Veldig glad og litt sliten. Og vet du hva? Jeg har en litt shocking nyhet å komme med. Til høsten blir jeg student! Yes, jeg har bestemt meg for å studere førskolelærer, men skal selvfølgelig holde på med foto også altså. Jeg har bare lyst til å… gjøre noe annet. Være student. Oppleve det de fleste andre også får oppleve. Treffe nye folk. Lære, lese, pugge. Jeg tror det blir kjempegøy! Jeg gleder meg skikkelig. Men du – nå er jeg midt i sesongpremiere av Grey´s, og som de fleste andre jenter jeg kjenner så er jeg i lykkerus. Ciao!

Del

10 Kommentarer

 1. Christina Isabelle
  juli 19, 2011 / 22:37

  Artig :) Har fulgt bloggen din lenge, skal du gå på DMMH eller? :)

 2. Drea
  juli 19, 2011 / 22:38

  Christina Isabelle: jepp, det skal jeg vet du! :D

 3. Christina
  juli 19, 2011 / 22:43

  Så spennende. Jeg er akkuratt ferdig utdannet førskolelærer på NLA som har veldig likt utdanningsopplegg som DMMH. Du har mye å glede deg til.

 4. juli 19, 2011 / 22:44

  Gratulerer med skoleplass! :)

 5. juli 19, 2011 / 22:44

  Så morsomt, Drea :) Masse lykke til!

 6. juli 20, 2011 / 01:07

  Gratulerer med skoleplass! Det blir nok spennende! Flott bilde av deg forresten :)

 7. Renate
  juli 20, 2011 / 12:58

  Gratulere :) Har du fått deg leilighet forresten? Skjønner at det er bra for Vilja å slippe å flytte på seg hver uke, men er det ikke veldig slitsomt for deg å ikke ha en fast base og noe som er ditt eget?

 8. juli 20, 2011 / 18:32

  så kjekt studievalg! tipper du kommer til å stortrives.
  jeg kunne i grunn godt tenkt meg å studere det samme, hadde det ikke vært for at jeg ikke tror jeg egner meg til sånt. selv om jeg har jobba i barnehage siden i fjor høst, haha.

 9. juli 20, 2011 / 21:07

  Åh, artig. Da kommer vi til å gå på samme skole :-) Gratulerer med plassen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.