Blogganbefaling.

Photobucketwww.lineaurora.blogg.no

Det er ikke mange bloggene jeg leser, dessverre. Jeg er en dårlig blogger. Og bloggleser. Men, det er selvfølgelig et par blogger jeg elsker å titte innom, og hvorfor ikke dele dem med dere? I dag vil jeg nevne line aurora, og om du nå tror at jeg er for lat til å trykke shift på l og a så tar du feil. line aurora skriver aldri med stor bokstav, nemlig, og det er kun en av mange ting som er svært sjarmerende med henne og bloggen hennes. Hun tar kjempefine bilder, skriver godt, har selvironi og spyr ut gladinnlegg som kan få den mørkeste sjel til å lysne ganske så mange hakk. Ja, og så er hun latterlig forelska også, da, noe som forhåpentligvis klarer å jage vekk litt av mine kyniske sider. Bloggen hennes er rett og slett bare gjennomført sjarmerende, god og fin, og jeg smiler alltid etter et besøk der inne. Sjekk det ut selv også! Ciao.

Del

7 Kommentarer

 1. juli 20, 2011 / 20:09

  Haha, oops.. mylittlepony-bloggen min sneik seg inn i ikonet. Never mind ;)

 2. juli 20, 2011 / 21:11

  Veldig fin blogg. Hun tar fine bilder :)

 3. juli 20, 2011 / 21:35

  åh du da! så skjønn du er. nå rødmer jeg faktisk som ei lita jente. tusen takk for fine ord som varma tvers gjennom hele kroppen :)

 4. Drea
  juli 20, 2011 / 21:43

  line aurora: du, det er velfortjent! You rock! :)

 5. juli 20, 2011 / 23:59

  Takk for tipset, skal sjekkes ut! :)

 6. mars 20, 2013 / 21:32

  vet inte om du gör sådana här bloggtips mera, men jag vill iallafall tipsa om min egen fotoblogg: http://shal.blogg.se
  där jag laddar upp bilder jag tar, på kompisar, på platser, från min vardag m.m.! :D Skulle vara jätteroligt om du ville kolla!
  Din blogg är förresten så himla braaaa! Kram Siri

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.