Paused.

PhotobucketPhotobucket
Jeg har tatt pause. Ufrivillig sådan, men jeg føler det er fornuftig å høre på kroppen sin når den så tydelig skriker ut at den trenger litt ro. Jeg sover dårlig på natta, og det er kanskje ikke så rart når man hoster til man spyr. Bronkitt it is, og etter tre uker med hosting så dro jeg endelig til legen og fikk antibiotika. Så da tar jeg litt pause imens. Fra trening og fra sen kveldsjobbing, selv om jeg selvfølgelig ikke har så veldig lyst til å droppe noen av delene. Men det er fornuftig, og jeg har bestemt meg for å bli mer fornuftig fortenk. Så derfor tar jeg livet med ro i sofaen ikveld, og poster heller et par bilder av mitt nyeste kjøp enn av dag to på Jorddunst. Et par fugleørdeobber. Cute! Resten av kvelden skal brukes på andre rolige aktiviteter, som for eksempel det å se en film til forandring, og ikke på jobbing, trening eller blogging. Ha en fin kveld!

Del

9 Kommentarer

 1. Tina
  juli 18, 2011 / 19:40

  Hør på kroppen din :) God bedring!

 2. juli 18, 2011 / 19:55

  God bedring, Drea! Nydelige bilder! Forresten – jeg var pressefotograf på Hove i år og tok bilder på Kaizerskonserten! Jeg trenger mer trening, men det var kjempemorro! Neste gang bør jeg spørre deg om tips først, for du er den flinkeste jeg vet om til å ta bilder!

 3. juli 18, 2011 / 20:06

  Så fine øredobber! God bedring, får håpe du kan gjøre det du vil igjen snart :)

 4. juli 18, 2011 / 23:18

  Søte øredobber! Godt du lytter til kroppen, god bedring til deg :)

 5. juli 19, 2011 / 00:40

  åh, oida, god bedring! og bli frisk før du oppdager at sofalivet er nesten litt for behagelig, haha.

  søtedobber!

 6. juli 21, 2011 / 23:07

  Ikke dumt å høre på kroppen sin! God bedring :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.