Workout.

Photobucket

Sånn ser jeg ut etter nesten en time på rollerblades. Okei, jeg ser egentlig mye verre ut, det er en grunn til at jeg tok bildet i svarthvitt. Men treningsbilde må man jo ha, bare for å skryte av hvor flink jeg har blitt til å trene hver dag i det siste. Det er i grunn ganske så rart. Plutselig har jeg fått tilbake all treningsmotivasjon! Ut av intet. Plutselig føler jeg for å slite meg helt ut til kroppen har mest lyst til å dø. Knærne svikter, pulsen er skyhøy og svetten pipler ut av uante steder. Nå føler jeg faktisk at en dag uten en times tur på blades og minst femten minutter med rockeringen er en dårlig dag. Jeg føler jeg har blitt meg selv igjen! Endelig. Jeg har savnet meg. Nei, nå må jeg hoppe i dusjen, deretter skal jeg jobbe.

Del

Kommentarer

 1. august 5, 2010 / 11:00

  Så bra at du har fått tilbake motivasjonen! Jeg har også følt det sånn i det siste, og jeg VIL trene og spise sunt.
  Lykke til med treningen :D

 2. august 5, 2010 / 11:43

  Fint med sort/hvit ja:) Sønnen min på 8 var helt med seg når jeg kom hjem fra sykkeltur i morrest. «Mamma- du er skikkelig solbrent altså!» (Eller bare helt ferdig!) Hi hi:) Ha en super dag!

 3. august 5, 2010 / 16:04

  Så flink du er! Jeg skulle hatt din motivasjon :)

 4. august 5, 2010 / 21:30

  GO DREA! Deilig når man endelig føler at man er kommet HELT ut av ammetåke og gravid kropp! Det tar ganske lang tid, til meg tok det ett og ett halvt år.. Sykt egentlig.. Men VELDIG deilig :o)

 5. august 8, 2010 / 19:59

  Fin blogg – fine bilder:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.