New blades.

Photobucket

Photobucket

I dag fikk jeg de nye rollerbladsene jeg bestilte for noen dager siden! Jippi! Det var jammen på tide, for de gamle hadde verken bremser eller hjul igjen. Okei, de hadde hjul da, men de var jammen så slitt at de såvidt var runde lenger, og da kan de ikke akkurat kalles hjul. Spesielt det ene jeg brukte som bremse. Apropos (mangel på) bremser. I går da jeg bladet hørte jeg Growing old is getting old av Silversun Pickups, og da de sang «we slide, slide, we slide into the light» så lo jeg litt. Bare se det for deg. Der slider jeg i full fart på rollerblades uten bremser og hele hjul. Hadde jeg krasjet og dødd i det øyeblikket hadde ting vært altfor komisk altså. Men jeg overlevde – heldigvis. Lucky!

Del

Kommentarer

 1. august 4, 2010 / 15:11

  De var skikkelig fine! Hvor mye betalte du for dem?

 2. Drea
  august 4, 2010 / 17:09

  Jeg betalte ca 1500 kr + 500 i moms og toll! :b Bestilte fra skatepro.com. Sendes fra Danmark! :)

 3. august 4, 2010 / 19:07

  Är du du på bannern? jag dog lite när jag såg din blogg.. så vacker du är!

 4. Drea
  august 4, 2010 / 21:12

  Lova: hihi, takk! :D Ja, det er meg på banneren. ;)

 5. august 4, 2010 / 21:15

  sv: du är vacker !! :D

 6. august 4, 2010 / 22:17

  haha, hadde vært tragikomisk om du hadde slått deg eller verre mens du hørte den sangen, må jeg si.

  Vet du, jeg har ALDRI gått på rollerblades jeg! Var veldig populært når jeg var liten, men jeg likte skøyter bedre! Haha!

 7. august 4, 2010 / 22:41

  haha, gøy! De som klarer å stå på rollerblades OG bremse, respekterer jeg. Jeg stod ned en bakke en gang, uten å klare å bremse, så jeg tok løsningen å satte meg ned, du kan jo tenke deg hvordan det gikk! :P Derfor har jeg bestemt meg for å aldri stå på rulleskøyter igjen :P

 8. august 5, 2010 / 00:49

  Er flere år siden sist jeg var på Roller Blades. Barndommen min er full av skader og fart med de der, så prøve dem i dag tør jeg ikke!

 9. august 5, 2010 / 03:17

  så du klarer faktisk å bremse! det er jo superkred! hihi jeg prøvde å rolle litt da jeg gikk på ungdomsskolen ettersom alle de kule jentene i musikkvideoene rolla rundt i de korte shortsene sine. men jeg klarte aldri å bremse, så det var egentlig bare dritskummelt.

  og. takk for lipglosstipset litt nedi her, du. collagen hørtes gøy ut. det hjelper vel litt på leppestørrelse? jeg har nesten innsnurpa eldre frue-lepper, så jeg fikk lyst til å prøve :D

 10. Drea
  august 5, 2010 / 09:25

  line aurora: hihi, ja, det hjelper på innsnurpa eldre frue-lepper! ;) Haha! Det prikker i leppene, og det er dritgodt! Hihi. Nå har jo jeg ganske så store lepper da, så jeg kjøpte dem ikke for å få leppene større, men altså… det er den beste lipglossen jeg har prøvd ever! Den er SÅ bra! Og forresten – det er jo ikke noe problem å bremse når man har bremser! Verre når man IKKE har det… :b Selv om det gikk fint det også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.