Stor seng, liten baby.>

For et par dager siden lovte jeg meg selv at jeg ikke skulle poste bilder av Vilja på en god stund. Det blir jo litt for mye i blant. Før jeg fødte lovte jeg jo at bloggen ikke skulle handle mye om babyen vi ventet på. Det er jo koselig med babybilder og alt det der, og spesielt av Vilja som er så fin (sant?), men det bør jo ikke bli for mye heller. Før jeg fødte lovte jeg meg selv at jeg ikke skulle bli en av de som alltid snakket om babyen sin, og som alltid viste frem bilder. Nå sitter jeg her, har nok postet en god del bilder av Vilja, og det jeg har mest lyst til å snakke om til enhver tid er Vilja. Vilja, Vilja, Vilja. Jeg skulle jo ikke bli sånn. Heldigvis er jeg fremdeles meg, og jeg kan vedde en million kroner på at det kommer minst like mange ubetydelige innlegg i tiden fremover også, akkurat som før.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.