Yellow is the colour of the sun.>

Jakke og body fra H&M, bluse fra Forever21, shorts og strømpis fra Gina Tricot, sko fra Skopunkten. Foto: Kaj.

Vi fikk sett ferdig Fatso i går (med bare en – eller var det to? – avbrytelser), og jeg syns den var ganske så morsom, jeg! Den var da aldeles ikke så fæl og ekkel som mange av dere skulle ha den til å være. Litt ekkel var den jo i blant, men jeg har sett verre. Mye verre. Vi lo en god del, og jeg syns filmen var litt koselig faktisk. Er det jeg som er rar, eller har dere ekstremt dårlig humor? Vel, vel. Filmen var i alle fall helt grei underholdning.

I dag har jeg gjort en nesten-siste innspurt på eksamen, og det har gått opp for meg at jeg bare har i morgen igjen å jobbe med den på. Derfor dro vi til Hansbrygga og tok noen bilder til artikkelen jeg skriver om røykeloven, og da tok vi liksågodt noen bilder av meg med det samme. Bortsett fra det har vi ikke gjort stort i dag. Vi hadde nok en dårlig natt i natt, så jeg trenger søvn snart. Virkelig. Og jeg har vondt i halsen. Sånn, det var dagens klaging. Da skal Kaj slippe å høre syting fra meg resten av kvelden. Er jeg ikke snill? Hugs.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.