All the crazy people.>

Jeg, Kaj, Vilja og Sala har vært på en liten trilletur i dag, og jeg og Kaj tenkte vi skulle ta litt kjærestebilder ved vanntanken. Kjærestebilder ble det ikke noe av, det utsetter vi litt, men det ble et crazybilde av oss i stedet. Planen var å hoppe på bildet, men det er ikke så lett å vite når man skal hoppe når kameraet står på ti-sekunders selvutløser. Så dermed ble vi seende ut som et par tullinger i stedet, og det er forsåvidt greit. Se for deg dette scenariet: kameraet står på stativ og piper ned de ti sekundene. Det nærmer seg slutten på pipinga, og jeg hopper først. I det jeg lander hopper Kaj, og bildet blir ikke tatt før han lander. Så der ble vi stående og le da. Med skjegget i postkassa. Eller noe sånt. Ciao!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.