En interessant kampanje.>

I dag fikk jeg en veldig interessant mail av Thomas Moen hvor han lurte på om jeg ville bli med på en kampanje i samarbeid med Moeller Electrics. Kampanjen går ut på at jeg mottar produkter derfra som jeg kan skrive akkurat hva jeg vil om her på bloggen. Det blir altså en slags testegreie, hvor jeg helt ærlig sier hva jeg mener om denne type lyssystem. Ja, for det er altså lyssystem i huset dette er snakk om. Høres veldig kult ut spør du meg, for nå har vi bare vanlig lysbrytere her hjemme. Ikke noe særlig fancy med andre ord. Skal bli gøy å se hva Moeller Electrics har å by på! Etter et raskt googlesøk så jeg jo litt av hva jeg kan forvente, og jeg må si at jeg gleder meg. Det blir skoj, og jeg skal selvfølgelig oppdatere dere på hvordan alt går når jeg vet mer selv også. Can't wait! Ciao.>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.