The new jacket.>

Vel, helt ny er den nok ikke, men jeg har ikke brukt den før nå. Den er skikkelig blå, og er kjøpt på Gina Tricot. Syns den er rimelig kul! Jeg elsker jakker, jeg. Det er nesten gøyere å kjøpe jakker enn å kjøpe sko. Sko, ja. Jeg har ikke kjøpt sko på lenge nå. Jeg trenger nye sko. (Vel, trenger og trenger. Definisjonssak. Ønsker passer vel bedre.) Aaanyways.

Nå skal jeg kose med Vilja i femti minutter, og etter det begynner eksamensuka mi. Ja, jeg har eksamen. Jeg utsatte den fra i desember i fjor til nå, og i går kom jeg plutselig på å sjekke hvilken dato det var. Det viste seg at det var i dag, så nå er jeg rimelig glad for at jeg sjekka. Flaks. Da har jeg altså ei uke med hjemmeeksamen fremover. Huff, så teit. Krysser fingrene for en god og lett oppgave! Wish me luck. Hugs.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.