Sur sitron og oppmerksomhetssyk hund.>


Sitronvann. Nam.

Surt sitronvann, ei smilende, glad Vilja og en oppmerksomhetssyk hund er hva jeg har våknet opp til i dag. Sala har diltet etter meg hele denne morgenen, så det er tydelig at hun ikke er særlig begeistret for at hun nå må dele oppmerksomheten med  både en katt og en baby. Vilja har begynt å smile til meg, sånn helt på ordentlig, og hun er så nydelig med det lille smilet sitt. Vi (Vilja og meg that is. Kaj sover, for han har jobbet i hele natt) har spist frokost og sett Ellen DeGeneres på tv. Jeg liker ikke programmet hennes, og jeg liker heller ikke måten hun hele tiden skal danse på. Noen burde seriøst fortelle henne at hun er en crappy danser. For det er hun virkelig. Men nå skal jeg finne meg litt lunsj. Mat må man ha. Og litt O'boy. Hugs!>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.