On The Couch.>


Kjole, sko og prikket strømpebukse fra H&M, jeansvest fra Gina Tricot.

Det er sånn jeg skulle ha tatt outfitbilder hver dag, for det hadde vært litt særegent og stilig. Men hvem orker vel å drasse frem fotobakgrunn og sofa hver dag? Ikke jeg, dessverre. Så det får bli en gang i blant bare. Åh, som jeg ønsker meg et fotostudio. Helst her hjemme, men det har vi ikke plass til, så da får jeg heller drømme om et studio i et eget lokale. Det hadde vært kult. Det er jo ikke umulig. Kanskje en dag… Who knows.

For øyeblikket sitter jeg med Vilja og dataen i fanget. Tv'n står på, Kaj sover på sofaen. Rufus prøver å dytte meg ned for å ta hele plassen selv, men jeg dytter tilbake. Han er fint nødt til å dele plassen med meg. Sala sover på teppet sitt. Det er en rolig søndag her, som vanlig. Lovely.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.