No clever title tonight.>

God kveld! Poster et bilde til, jeg. Jeg liker det så godt. De er så fine. Gjengen min minus Rufus. Rufus er selvfølgelig med i gjengen min han også, selv om han løp vekk når dette bildet ble tatt. Snart drar Kaj på jobb, Vilja sover og jeg skal se masse dritt på tv. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg finner det svært underholdende å se på teite tv-program. Jeg har blitt ekstrem. Jeg ser alt. Bortsett fra Hotel Cæsar, of course. Det ser jeg faktisk ikke. Okei, så ser jeg kanskje ikke alt utenom Cæsar heller, men jeg ser mye rart altså. Ungkaren, Paradise Hotel, Charterfeber og Sannhetens Øyeblikk. Jeg kan nevne i fleng. Jeg kan trøste meg med at det ikke bare er meg. Hvilke teite programmer ser du?

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.