Misunderstood.>

Mitt kunstverk nummer en. Great.

Sånn kan det gå når man ikke får sove. Da prøver man seg på ting man ikke kan. Det er to ting jeg virkelig skulle ønske jeg kunne. En. Jeg skulle ønske jeg kunne synge. Altså, jeg kan jo synge, men jeg skulle virkelig ønske jeg kunne synge pent, og ikke som en stukket gris. To. Jeg skulle ønske jeg kunne tegne. Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne tegne pent. Vel. Man kan tydeligvis ikke få alt. Heldigvis finnes det andre ting jeg er god i. Hva skulle du ønske du var skikkelig flink i?

Nå skal jeg legge meg (igjen), og denne gangen skal jeg ikke gi meg før jeg har sovet i noen timer. Det er på tide å sove nå. Det er på tide med litt søvn. Jeg trenger det. Natt.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.