Jeg liker billig shopping.>

Litt salgsshopping fra Ellos må til. Billig, billig, billig.

Litt shopping fra Ellos. Jeg gleder meg sånn til å bruke normale klær igjen at jeg ikke klarte å dy meg. Jeg måtte kjøpe litt. Alt var visstnok veldig billig, så kontoen min merket nesten ikke forskjell. Sånt liker jeg. Salg er bra. Apropos shopping. Jeg har bestilt masse hjertesolbriller nå, så nå håper jeg virkelig noen av dere faktisk kjøper dem også. De er knallkule, og jeg gleder meg til de kommer. Jeg skal selvfølgelig sikre meg et par av hver farge selv også. Greit å ha solbriller i masse forskjellige farger til våren og sommeren.

I dag har jeg vært hos frisøren, og jeg ble veldig fornøyd. Farget det selv når jeg kom hjem, og da ble alt veldig, veldig bra. Det ble pannelugg på meg igjen også, men bilde kommer ikke før i morgen. Nå er det for mørkt til å ta brukbare bilder her inne. Jeg har jo ikke blitz. Jeg har faktisk bestilt en, men den er ikke sendt engang enda. Irriterende at ting skal ta sånn tid, men sånn er det. Den er verdt å vente på. Jeg gleder meg. skal jeg fortsette litt med shoppen. Lage reklamebanner og slikt. Må jo reklamere litt for den rundt omkring og ikke bare her på bloggen. Dessuten skal jeg og Kaj pakke sykehusbagen etterpå. Greit å ha klart nå kanskje. 26 dager igjen.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.