New haircut.>


Den nye klippen.

Føler meg ikke spesielt fotogen i dag, men bilde blir det likevel. Et bilde hvor jeg ser lettere fjern ut. Dessuten ser hårfargen mye brunere ut enn hva den egentlig er. Egentlig så er den ganske så rød. Mer som knallrød. Og jeg liker det. Den er altså mye finere in real life enn hva man ser her. Bare så det er sagt lissom. Nuvel.

I dag har jeg vært på posten og postet masse pakker. Gøy! Dagen har gått veldig fort, og nå er jeg kjempetrøtt. Kanskje ikke så rart med tanke på hvor lite jeg fikk sove i natt. Det er nesten som natt til nyttårsaften da jeg var mindre. Da jeg var så spent og oppspilt at jeg ikke klarte å sove. Jeg er spent og oppspilt nå også, ikke av samme grunn, men av noe mye, mye større. Hver kveld er som kvelden før nyttårsaften for meg nå, bortsett fra at jeg verken vet dag eller tidspunkt å se frem til. Det gjør det bare ekstra spennende. Men nå skal jeg rydde litt før jeg skal høre uendelig mye på den vakre sangen This Voice av Ane Brun. Tror dessuten jeg skal ta meg en liten dupp på sofaen. Hugs.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.