This little piggy.>


Grisen var knust, så det er derfor den er litt støvete.

Vi fortsetter med litt fler julegaver. Denne kjempesøte sparegrisen fikk jeg av Nora. Skal bli spennende å se hvor mye penger som havner oppi der. Først må jeg (eller rettere sagt; Kaj) lime den. Den var dessverre knust da jeg åpnet julegaven. Kjempetrist! Men med lim ordner alt seg, så blir den som ny igjen. Da skal det spares shoppingpenger. Jeg skal shoppe som en gris (høhø) når jeg har fått tilbake min normal kropp igjen, så det passet i grunn veldig bra med en slik sparegris nå. Nora er smart. Og hun vet det. ♥

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.