Another one.>

Den elskverdige rosa parykken jeg fikk i posten i går. Skal selvfølgelig selges i shoppen den også. Parykken minner meg skikkelig om den Natalie Portman bruker i filmen Closer.

God dag! Nå sitter jeg og Jørgen, tvillingbroren min, og spiller Super Nintendo. Hihi. Jeg er superdårlig, Jørgen er mer superdårlig. Men det gjør ingenting. Det er gøy likevel – ei stund i alle fall. Til slutt blir man vel kanskje litt lei av å dø. Jeg blir i alle fall litt småsint av den triste «nå-er-du-virkelig-død»-musikken og bokstavene som former ordene «Game over». Det er ikke spesielt koselig. Vel, det er som sagt gøy alikevel. Ei stund.

Nå er det helg igjen også, deilig. Ei helg hvor jeg ikke skal gjøre mye, bortsett fra å fikse shoppen of course. Den blir nok ferdig i løpet av helga. Eller, ikke ferdig, men den åpner i alle fall! Vel, nå skal jeg spille mer Mario. Ciao!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.