To my mind, simplicity is the keynote of all true elegance.>


Boka «Motens ABC».

Jeg har jo helt glemt at jeg hadde planer om å vise frem litt fler av julegavene jeg fikk til jul, men jeg husket det i dag. Da vil jeg først vise frem denne boka om mote som jeg fikk av ei venninne. «Motens ABC» heter den, og inneholder masse inspirasjon og fine bilder. Og masse interessant tekst, selvfølgelig. Jeg falt pladask for det øverste bildet. Noe så vakkert. Gleder meg til å lese gjennom boka. Fashion is fun!

I natt fikk jeg faktisk sove ganske godt også, så i dag føler jeg meg mye bedre. Er fremdeles ganske forkjøla, men jeg er i alle fall oppegående – det er mer enn hva jeg kunne si i går. Så nå skal jeg ta bilder igjen. Til shoppen selvfølgelig. Fikk en herlig, halvlang, rosa parykk i posten i går, og den må selvfølgelig fotograferes. Hugs!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.