Take a bath and relax.>

Først en stor gladnyhet. Vi har fått badekar! Jippi! Og det er ikke hvilket som helst badekar heller, det er et boblebad med blått lys! Vi har selvfølgelig tatt bad nummer en allerede, og jeg er i ekstase. Det gjorde veldig, veldig, veeeldig godt med massasje. Tror det kommer til å bli mange bad fremover. Deilig, deilig. Og før dere rekker å gi meg en preken om hvor farlig det er for gravide å bade; ta det med ro. Ikke stress sånn med det. Ting er faktisk ikke så farlige som noen skal ha det til. Relax.

Så over til en stor anti-gladnyhet. Argh, internettet har ikke fungert siden tidlig i går, og det er svært irriterende. Det fungerer fremdeles ikke, men vi har et mobilt nettverk som jeg kan bruke – bare for et par dager. Håper alt ordner seg til i morgen, så jeg slipper denne mobile greia. Den er irriterende treig, og går meg snart på nervene. Jeg vil gjerne ha tilbake raskt internett nå, takk. Men nå skal jeg sove. God natt!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.