Et gammelt konsertbilde.>

Gammelt konsertbilde av et band jeg ikke liker engang. Haha.

Starter dagen med et gammelt konsertbilde i dag. Husker ikke hva bandet heter en gang, for det er ikke akkurat min musikksmak. Haha. Poster bildet bare for at jeg liker det litt, på tross av at jeg ikke hadde peiling på hva jeg holdt på med på den tiden. Jeg visste så vidt opp-ned på kameraet mitt, for å være ærlig. Burde vel likevel klart å få med hele gitaren på bilde, men… Nåja. Who cares. Anyways. Apropos konserter; Kaizers Orchestra skal til Storåsfestivalen neste år! Jeg håper virkelig jeg har tid til å dra dit den dagen. Jeg krysser fingrene. Det hadde vært knall. Helt knall. Kaizers er ikke bare Norges, men også verdens beste liveband. Dønn seriøst. De er forresten verdens beste band også. Punktum.

Jeg har forresten fått noen kommentarer på at jeg blogger for lite. Tja, jeg kan vel kanskje være enig i det. Jeg blogger ikke alltid så veldig mye. Det er veldig varierende. Det er vel ganske så naturlig også. Av og til har jeg mye å komme med, andre ganger har jeg ingenting. Sånn som i går. Jeg hadde absolutt ingen motivasjon til å verken ta bilder eller skrive lange, inspirerende tekster som kan gjøre en forskjell for noen. Jeg kan selvfølgelig poste masse innlegg bare for å poste noe på slike dager, men det er det da ingen vits i. Dermed får vi heller tåle dager med lite (og dårlige) innlegg, så får vi heller håpe de gode innleggene ikke er så veldig langt unna. Det er viktig å ikke kreve for mye av verken seg selv eller andre, og blogging blir ikke gøy om man føler at man blogge. For meg er bloggen en gøy hobby, ikke noe jeg verken skal tjene penger på eller bli kjendis av. Dermed blogger jeg på mine premisser. Ha en fin dag!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.