Krangel med kjøleskapet.>

Min lørdagskveld. Bolle med syltetøy til kveldsmat. Bolle er kanskje noe av det eneste som er godt nå. Har en stor krangel med kjøleskapet for tiden. Det har tydeligvis noe personlig i mot meg, for det er bare jeg som merker den ekle lukta som oser ut derfra. Det er bare jeg som kjenner den ekle smaken av pålegget som ligger inni der også. Kaj kjenner det ikke. Kjøleskapet hater meg. Det er jeg sikker på.

Okei, så er det kanskje ikke kjøleskapets feil. Det lukter kanskje ikke fælt inni der, og pålegget smaker antagelig helt normalt også. Alt er egentlig som før med kjøleskapet. Nei, det blir feil å si det. Kjøleskapet har faktisk ikke hatt det så bra på lenge, for i går vasket jeg det grundig. Jeg kastet mat som ikke kan kalles mat lenger, og jeg kastet vel kanskje mat som kunne vært mat i lang tid fremover også. Jeg kastet god mat som jeg var overbevist om at var dårlig, så nå er kjøleskapet nesten tomt. Alt dette på grunn av idiotiske hormoner. Det er ikke min feil. Det er hormonene. De spiller meg et puss, og syns antagelig det er hysterisk morsomt. Vel, det syns ikke jeg. Og det syns sikkert ikke Kaj heller, som kom hjem fra jobb til et tomt kjøleskap. Gravid, sa du?

(Photoshooten ble forresten utsatt til i morgen. Da hadde Nora tid!)

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.