Girls on the phone.>

Bilde nummer en. Haha, har hatt det gøy kan man si! Dette er altså det jeg har bestilt fra Ebay. Tingen jeg ikke kan bruke. En telefon formet som en sko! Ah, jeg skulle virkelig ønske vi hadde hustelefon, for da kunne jeg brukt den. Dessverre har mobiltelefon tatt over hele greia, så jeg får nok aldri bruk for den. Vel, den er stilig å ha til pynt!

Ble en sein photoshoot, så jeg har ikke rukket å sett på fler bilder. Det blir i morgen. Nå er jeg så trøtt at jeg sitter og sover, så jeg tror jeg skal finne senga nå. Det skal bli godt! Fler fantastiske bilder av meg og Nora kommer i morgen. Sov godt!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.